De Halfeti 1.7 Kilo Kaars
De Halfeti 1.7 Kilo Kaars
18 juni 2020
De Halfeti 2.4 Kilo Kaars
De Halfeti 2.4 Kilo Kaars
18 juni 2020
Toon alles

De Halfeti 2.1 Kilo Kaars

156,95

Het is geïnspireerd op het mysterie van de nacht, en de zeldzame zwarte roos van de oude stad van Turkije, Halfeti. Gevoed door de wateren van de Eufraat, presenteren de unieke en verrukkelijke rozen, net als de kaarsen, een ongeëvenaarde hypnotische schoonheid. Een erotische mix van bergamot, zwarte bes, mandarijn en framboos bedwelmt de zintuigen.

Artikelnummer: halfeti-2100 Categorie:
Beschrijving

De toptonen in de Halfeti Splendid en Superior kaarsen zijn geïnspireerd op het mysterie van de nacht, en de zeldzame zwarte roos van het oude Halfeti. Gevoed door de wateren van de Eufraat, presenteren de unieke en verrukkelijke rozen, net als de kaars, een ongeëvenaarde hypnotische schoonheid. Een erotische mix van bergamot, zwarte bes, mandarijn en framboos bedwelmt de zintuigen. Damastroos, meiroos, osmanthus en iris met basisnoten van musk, vetiver en amber stralen de ultieme luxe uit.

Geniet van toptonen van de weelderige zwarte roos, doorspekt met viooltjes en geaard in musk met een ode aan de oude stad van Turkije, Halfeti. Verwacht een betoverend en verbluffend aroma.

De op maat gemaakte geur is gemaakt in samenwerking met gerenommeerde Europese parfumeurs en dezelfde kostbare elementen van hoge kwaliteit, die te vinden zijn in luxueuze en bekende parfums, worden gebruikt.

De ontwikkeling van de geur kost tijd en geduld. Elke stap van het kaarsenproces wordt met de hand uitgevoerd, met zorgvuldige aandacht voor detail. Alleen de beste mix van botanische soja was, gecombineerd met was van voedingskwaliteit wordt gebruikt.

Door elke kaars met de hand te gieten, zorgt deze formule ervoor dat er een royale hoeveelheid geur en geurverspreiding gecreëerd wordt gedurende de gehele brandduur van de kaars. Daarnaast draagt het bij aan een langere brandduur.

Vier Duitse katoenen lonten zorgen elke keer voor uitstekende brandprestaties.

Gegoten in een ambachtelijk, zwart en helder mondgeblazen glas, wat sensualiteit ademt, pronkt deze suggestieve sojakaars met een luxueuze en romantische zwarte was.

Het mondgeblazen glas wordt vervolgens één voor één gewassen, gepolijst en droog gewreven.

Doordat elk glas handgemaakt is en de kleurencomposities ook handmatig worden aangebracht, is elk glas uniek, waardoor het een stijlvol decor stuk is dat weelderige extravagantie uitstraalt om een blijvende indruk te maken in elke kamer.

Dimensies kaarsenhouder: 15 cm diameter x 18 cm hoogte

Het kaarsglas en de verpakking kunnen worden gerecycled of worden hergebruikt. Plaats bijvoorbeeld een waxinelicht in het glas, als de was is verbrand en u ervaart nog steeds een prachtige gloed door het glas heen.

Apsley and Company houdt zich aan een beleid zonder dierproeven, om meesterwerken te kunnen maken met een sociaal geweten.

De kaars is: Paraffine vrij, niet getest op dieren en made in Australia.

Extra informatie
Gewicht 2,1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 18 cm
Brand

Top

Kern

Basis

Brand tijd

Geurfamilie

De Halfeti 2.1 Kilo Kaars
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Data Protection Policy.
Lees verder