Mart Visser tapijten & vloerkleden

LaroChic levert ook de vloerkledencollectie van modeontwerper Mart Visser! De collectie bestaat uit bijzondere ontwerpen in verschillende kleuren, vormen en maten. Geef je interieur een nieuwe uitstraling en creëer alvast een warme sfeer in huis voor de koude dagen met een echte Mart Visser bij jou over de vloer.

Modeontwerper Mart Visser heeft met het maken van schilderijen, sculpturen en installaties al acht jaar een tweede grote passie. In zijn atelier in Zuid-Frankrijk is hij puur intuïtief gaan experimenteren met structuren, reliëf, kleurverloop en veroudering. Het resultaat is een collectie unieke kleden.

Mart Visser: “Meestal schilder ik ruige en abstracte hoofden die contrasteren met de modernistische en fijne belijning van mijn Haute Couture ontwerpen. Voor de ‘Mart Visser Carpets’ zijn het kleurenpalet en de dynamische diversiteit aan materialen de enige overlappingen met mijn couture collecties. Daarbij kenmerken de designs zich door hoogte- en laagte-contrasten in ton-sur-ton of juist contrastrijke kleurcombinaties.

Kom een langs bij ons in de showroom en overtuig uzelf van de kwaliteit van deze vloerkleden collectie van Mart Visser.

Bekijk hier alle vloerkleden van LaroChic Sfeer & Wonen Helmond.

Mart Visser Vernon
Mart Visser Vernon
Mart Visser Vernon 18 Honey Custard

Onze Vloerkleden