Viva Floors PVC Vloeren

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

De vloer in je huis zegt alles over wie je bent. Daarom maken wij vloeren voor natuurliefhebbers, bankhangers, designfreaks, gamers, viervoeters, stelletjes, rommelmakers, huismussen, carrièretijgers, peutervoetjes, wereldreizigers, Netflixers, hobbykoks en stylisten.

Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Al onze vloeren zijn Europees gecertificeerd, slijtvast en 100% recyclebaar. Een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt.

De kracht van onze PVC-vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een vloer van Vivafloors is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze van kunststof zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleidt. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.