Sofa's

UrbanSofa-Firenza-Casia-3-zits-bank
Bekijk het complete aanbod aan Sofa's uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Loungebanken

UrbanSofa Collectie Mierlo
Bekijk het complete aanbod aan Loungebanken uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Hoekbanken

UrbanSofa Collectie Mierlo
Bekijk het complete aanbod aan Hoekbanken uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Eetkamerstoelen

UrbanSofa Collectie Mierlo
Bekijk het complete aanbod aan Eetkamerstoelen uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Fauteuils

UrbanSofa-Lombardo-leren-fauteuil-met-nagels
Bekijk het complete aanbod aan Fauteuils uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Tafels

UrbanSofa Collectie Mierlo
Bekijk het complete aanbod aan Tafels uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.