UrbanSofa Helmond

LaroChic levert de UrbanSofa Collectie in Helmond en omstreken.
Of u nu een loungebank, hoekbank of sofa zoekt. LaroChic begeleid u op persoonlijke wij bij een aanschaf van een nieuwe UrbanSofa bank.

Wij zijn XL Dealer van UrbanSofa en hebben de meeste modellen op voorraad zodat u ze in onze showroom kunt bekijken.
Met de uitgebreide stoffencollectie en combinatie mogelijkheden van de banken van UrbanSofa kunt u dezer bank geheel naar wens samenstellen.

Komt eens vrijblijvend langs en overtuig uzelf.

Sofa's

UrbanSofa-Firenza-Casia-3-zits-bank
Bekijk het complete aanbod aan Sofa's uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Loungebanken

UrbanSofa Collectie Helmond
Bekijk het complete aanbod aan Loungebanken uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Hoekbanken

UrbanSofa Collectie Helmond
Bekijk het complete aanbod aan Hoekbanken uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Eetkamerstoelen

UrbanSofa Collectie Helmond
Bekijk het complete aanbod aan Eetkamerstoelen uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Fauteuils

UrbanSofa-Lombardo-leren-fauteuil-met-nagels
Bekijk het complete aanbod aan Fauteuils uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.

Tafels

UrbanSofa Collectie Helmond
Bekijk het complete aanbod aan Tafels uit de UrbanSofa collectie 2019. Voor meer informatie of een overzicht van alle prijzen, afmetingen en mogelijke opties klikt u op het model van uw keuze.