Betalen gaat snel, eenvoudig én veilig en je hebt keus uit diverse betaalmethoden. Vanuit de winkelwagen kom je op de betaalpagina van waaruit je kunt kiezen uit de diverse betaalmethoden. Na het ingeven van je adresgegevens worden de beschikbare betaalmethoden getoond. Soms worden niet alle mogelijkheden getoond, afhankelijk van bijvoorbeeld een totaalbedrag of buitenlands adres. Via onze betaalprovider Sisow betaal je aan LaroChic Sfeer & Wonen (eigenaar van de webshop).

U betaald geen extra kosten bij onze betaalmethodes.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van je eigen bank. Selecteer de optie iDEAL en de bank waar jij jouw rekening hebt! iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Je kunt iDEAL direct gebruiken als je een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor klanten uit België.

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies in onze kassa voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Sofortpay

Na het invoeren van uw gegevens kunt u bij de betaalmethode kiezen voor ‘Sofortpay’. Vervolgens komt u in uw vertrouwde bankomgeving. Hier kunt u uw bestelling betalen via het voor u bekende internetbankieren. Als u dit heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en wordt uw bestelling in behandeling genomen.